ONLINEUTBILDNING

Onlineutbildning Intuitiv Tarot® Narrens resa, stora arkanan

Kursen passar dig som tycker att det är svårt, stelt och för faktaspäckat att lära dig tarot med hjälp av böcker. På ett lekfullt och intuitivt sätt får du lära dig hur en traditionell tarotlek är uppbyggd och hur du med intuitionens hjälp vägleder dig själv och andra människor.

Allra mest fokus ger vi de tjugotvå arketypiska korten i stora arkanan. De representerar livets stora lärdomar och de processer alla människor möter på sin jordevandring. Genom vår unika metod att lära ut kommer du enkelt i kontakt med essensen i varje kort.

Efter kursens slut kommer du känna större tillit till dig själv, din intuition och till dina vägledande förmågor. Du kommer kunna tolka kort för dig själv men också kunna ge intuitiva tarotläsningar till andra.

Du har tillgång till: 23 kapitel, 187 avsnitt, 18 tim material under 9 månader inklusive 35 nedladdningsbara dokument och 26 meditationer.

Kursen ger dig:

Kunskap om stora arkanan – Grundlig kunskap om korten i stora arkanan samt erfarenhet av att använda dem i vägledande situationer.

Starkare intuition – De kreativa övningarna väcker din intuition, och hjälper dig att utveckla och lita på den.

Trygghet som tarotläsare – Praktiska övningar ger dig ökad självkännedom och mer erfarenhet i den vägledande rollen.

Välj mellan två sätt att delta i kursen:

GÅ KURSEN PÅ EGEN HAND Du har tillgång till kursmaterialet i nio månader från ditt startdatum. Kursavgift 1900 kr

GÅ KURSEN TILLSAMMANS MED ANDRA Kursstart måndag 6 februari 2023. Vi träffas på Zoom 13, 27 feb, 13, 27 mars och 10 april, kl 18.30-20.30. I vår kursgrupp på Facebook kan du diskutera och öva tillsammans med dina kurskamrater. Du har tillgång till kursmaterialet och kursgruppen i nio månader från ditt startdatum. Kursavgift 3600 kr

Gör din intresseanmälan här!

Välkommen till Narrens resa!

Varma hälsningar
Kia & Magnus