Nyheter

WOW!

WOW! STORT GRATTIS från oss på Silvermåne. Två års, tja om inte mer, djupa och omfattande studier, prövningar och analyser av Intuitiv Tarot® från alla dess perspektiv. De har utforskat intuitionens yttersta gränser och kärleksfullt stärkt och väglett varandra på vägen fram till diplomering. Halva gänget var fysiskt på plats för avslutande festligheter medan andra halvan kikade in på digital länk. Vi är så grymt stolta över er!

Vill du också bli en del av vårt härliga tarotgäng?! Då är du välkommen att anmäla dig till nästa kursomgång som startar 28 augusti 2023.

Intuitiv Tarot® Narrens resa, stora arkanan – online

Gör din intresseanmälan redan nu.

LYCKA TILL!

Intuitiv Tarot

Lycka till på er fortsatta vandring Emma Hietala, Eva Eriksson, Annelie Larsson och Katarina Perämäki! Efter några års djupdykning i inre processer och stretchande av de intuitiva gåvorna är nu dessa fyra elever redo för att stå på egna ben. Vi har nu släppt våra roller som lärare och elev och välkomnar därför i stället fyra nya kollegor till vårt tarotgäng. Vi kan verkligen varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

Stort GRATTIS och LYCKA TILL önskar vi på Silvermåne.

Vill du också gå NARRENS RESA tillsammans med oss så startar vi nästa grundkurs 6 februari 2023. Gör din intresseanmälan redan nu.

Varma hälsningar
Kia & Magnus

ONLINEUTBILDNING

Onlineutbildning Intuitiv Tarot® Narrens resa, stora arkanan

Kursen passar dig som tycker att det är svårt, stelt och för faktaspäckat att lära dig tarot med hjälp av böcker. På ett lekfullt och intuitivt sätt får du lära dig hur en traditionell tarotlek är uppbyggd och hur du med intuitionens hjälp vägleder dig själv och andra människor.

Allra mest fokus ger vi de tjugotvå arketypiska korten i stora arkanan. De representerar livets stora lärdomar och de processer alla människor möter på sin jordevandring. Genom vår unika metod att lära ut kommer du enkelt i kontakt med essensen i varje kort.

Efter kursens slut kommer du känna större tillit till dig själv, din intuition och till dina vägledande förmågor. Du kommer kunna tolka kort för dig själv men också kunna ge intuitiva tarotläsningar till andra.

Du har tillgång till: 23 kapitel, 187 avsnitt, 18 tim material under 9 månader inklusive 35 nedladdningsbara dokument och 26 meditationer.

Kursen ger dig:

Kunskap om stora arkanan – Grundlig kunskap om korten i stora arkanan samt erfarenhet av att använda dem i vägledande situationer.

Starkare intuition – De kreativa övningarna väcker din intuition, och hjälper dig att utveckla och lita på den.

Trygghet som tarotläsare – Praktiska övningar ger dig ökad självkännedom och mer erfarenhet i den vägledande rollen.

Välj mellan två sätt att delta i kursen:

GÅ KURSEN PÅ EGEN HAND Du har tillgång till kursmaterialet i nio månader från ditt startdatum. Kursavgift 1900 kr

GÅ KURSEN TILLSAMMANS MED ANDRA Kursstart måndag 6 februari 2023. Vi träffas på Zoom 13, 27 feb, 13, 27 mars och 10 april, kl 18.30-20.30. I vår kursgrupp på Facebook kan du diskutera och öva tillsammans med dina kurskamrater. Du har tillgång till kursmaterialet och kursgruppen i nio månader från ditt startdatum. Kursavgift 3600 kr

Gör din intresseanmälan här!

Välkommen till Narrens resa!

Varma hälsningar
Kia & Magnus

UNDERBART!

Intuitiv Tarot

Nu har vi haft student för fyra av våra tarotentusiaster. Under två år har de med stora arkanans hjälp djupdykt i inre processer, de har styrt upp sin vardag tillsammans med lilla arkanan, utforskat intuitionens yttersta gränser och kärleksfullt stärkt och väglett varandra på vägen fram till diplomering. Vi kan varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

Stort GRATTIS och LYCKA TILL önskar vi på Silvermåne.

Vill du också gå NARRENS RESA tillsammans med oss så håller vi precis på med planeringen inför nästa kursstart våren 2022. Gör din intresseanmälan redan nu.

Varma hälsningar
Kia & Magnus

ÄNTLIGEN!

Intuitiv Tarot

Det är med glädje och stolthet vi nu diplomerar våra elever i Intuitiv Tarot. Under två år har de med stora arkanans hjälp djupdykt i inre processer, de har styrt upp sin vardag tillsammans med lilla arkanan, utforskat intuitionens yttersta gränser och kärleksfullt stärkt och väglett varandra på vägen fram till diplomering. Vi kan varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

Stort GRATTIS och LYCKA TILL önskar vi på Silvermåne.

Nästa kursstart har vi i Borlänge i slutet av juli 2020 men den gruppen har varit fullbokad en längre tid. Du som är nyfiken på våra kommande kurser i Intuitiv Tarot har en spännande nyhet att se fram emot. Silvermåne startar onlinekurs i Intuitiv Tarot i höst! Gör din intresseanmälan redan nu.

JIPPIE!

silvermåne

Nu har vi äntligen haft utspark för sju av våra tarotentusiaster. Efter 1½ års studier i Intuitiv Tarot är de DIPLOMERADE och vi kan varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

LYCKA TILL på er fortsatta vandring i Narrens fotspår!

Vill du också gå NARRENS RESA tillsammans med oss så har vi nästa kursstart 5-7 oktober 2018 hos Själens Harmoni i Köping

Varma hälsningar
Kia & Magnus

HURRA!

silvermane

Nu har vi äntligen haft utspark för tre av våra tarotentusiaster. Efter 1½ års studier i Intuitiv Tarot är de DIPLOMERADE och vi kan varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

LYCKA TILL på er fortsatta vandring i Narrens fotspår!

Vill du också gå NARRENS RESA tillsammans med oss så har vi nästa kursstart 24-26 november 2017 hos Spiritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken

Varma hälsningar
Kia & Magnus

GRATTIS!

Silvermåne

Nu har vi äntligen haft utspark för fem av våra tarotentusiaster. Efter 1½ års studier i Intuitiv Tarot är de DIPLOMERADE och vi kan varmt och innerligt rekommendera dem som intuitiva vägledare. Du finner deras kontaktuppgifter här!

LYCKA TILL på er fortsatta vandring i Narrens fotspår!

Vill du också gå NARRENS RESA tillsammans med oss så har vi nästa kursstart 11-13 november 2016 hos Spiritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken

Varma hälsningar
Kia & Magnus