Sagt om…

Intuitiv Tarot

”Sent i livet tog jag tag i intresset för tarot och det är något av det bästa jag gjort. Det blev en mycket utvecklande livsresa! Ett växande för mig själv där tarotkorten gett inspirerande vägledning. Samma möjlighet till växande kan jag dela med mig av till andra människor tack vare kunskaperna jag fått under utbildningen. Kia och Magnus har varit underbara vägvisare på den här resan. De har varsamt och utmanande öppnat dörren för oss kursdeltagare att gå de spännande stegen in i tarotvärlden med intuitionen som betydelsefull källa. Jag kan varmt rekommendera den här utbildningen!”

Sigbritt Evertsdotter, Falun


Intuitiv Tarot

”Jag hamnade på en utbildning med enormt mogna och seriösa kursledare som ger allt stöd till sina elever. Kias och Magnus ambition är unik. Varje elevs utveckling är deras personliga angelägenhet. Intuitiv Tarot med Kia och Magnus är inte bara Narrens resa, den är även min personliga resa och ett sätt att lära sig tarotkortens betydelse och sin egen intuitiva tolkning av dem. En enormt betydelsefull kurs som gör skillnad på riktigt. Varmt rekommenderad!”

Pirjo Lindqvist, Västerås


Intuitiv Tarot

”Jag har gått utbildningen Intuitiv Tarot och måste säga att det är en jättebra utbildning. Först och främst är Kia och Magnus helt underbara människor, men även fantastiska lärare och coacher och utbildningen har ett jättebra upplägg. Jag är så glad att jag valde att gå min tarotutbildning hos dem, den har gett mig jättemycket både när det gäller kunskapen om Intuitiv Tarot och min personliga utveckling under den här resan. Stort tack till er båda! Jag kan varmt rekommendera Kia o Magnus utbildningar.”

Patricia Ahlin, Kungsör


Intuitiv Tarot

”Jag kan verkligen rekommendera att gå en kurs hos Silvermåne. Det är professionellt upplagt och det märks att Kia och Magnus tycker om att lära ut och se sina elever utvecklas.”

Emma Hietala, Västerås